88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קרמשניט אישיים

את עוגת הקרמשניט הזו כולם מכירים, עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה. 

אני מעדיפה את העוגה הזו בגירסת העוגה האישית. אז בואו נכין.

מצרכים

  1. 1 חבילה בצק עלים מרודד - להפשיר במקרר ללילה
  2. 2 חבילות אינסטנט וניל
  3. 2 שמנת מתוקה
  4. 2 כוסות חלב
     

הכנה:

  1. לרדד את הבצק, לחתוך למלבנים או מרובעים, להניח בתבנית, לאפות 200 מעלות 10 דקות עד רבע שעה עד שהמאפה מזהיב ומקבל מעט גובה 
  2. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה
  3. לפתוח בעדינות את הנפוליאונים ולמלא בקצפת
  4. לשמור במקרר

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת