00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

קציצות פרסה ותרד

כאשר מכינים קציצות יש בעיה - כולם רוצים "רק" לטעום ואז הן נאכלות כמו חטיפים קלים,  מגיעים לארוחה ורואים שיותר מחצי המנה כבר "חוסלה".

ביחוד הקציצות האלה שהן טעימות ביותר, רכות ונימוחות ופשוט נמסות בפה.

 

המיצרכים

1 ק' בשר בקר טחון

3 גבעולי פרסה -  החלק הלבן בלבד

1 שקית תרד שטוף

4 שיני שום

1 בצל יבש מקולף וחתוך ל - 4

2 ביצים

1/2 כוס שבולת שועל עדינה

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שחור

שמן קנולה לטיגון

 

ההכנה

הפרסה - לנקות את הגבעולים, לפרוס את הפרסה לעיגולים, לשים בסיר ביינוני, לכסות את העיגולים במים, ולהוסיף עוד 1 כוס מים, להרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל עד ריכוך - בערך 10 ד', להוסיף את התרד למים החמים, להמתין כ - 3 ד' לסנן, לשטוף היטב  במים קרים, כדי לקרר את הירקות, ללחוץ על המסננת כל שכל המים יסחטו מהפרסה המבושלת ומהתרד, להעביר למעבד מזון.

להוסיף לירקות המבושלים את השום ואת הבצל, לרסק היטב, להעביר לקערה גדולה.

להוסיף לקערה את הבשר ואת כל שאר המרכיבים, ללוש היטב בעזרת הידיים לתערובת אחידה.

להשאיר למנוחה 15 ד'.

לחמם שמן לטיגון עמוק במחבת גדולה, ליצור קציצות בגודל שאתם אוהבים, ולטגן עד הזהבה בשני הצדדים.

הזהרו !! זה ממכר!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת