00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

פילה מושט על מצע תפו"א - סדנא

בכל יום שישי אני מכינה דגים לכבוד שבת.

משתדלת בכל שבת לגוון את מצע הדגים.

בשנים האחרונות מעדיפה פילה מושט - יוצא נהדר וקל להתעסקות.

הפעם אציג סדנא להכנת פילה מושט על מצע תפו"א - מנה נהדרת של דג חם ותפו"א רכים

בארומה של כוסברה ושום והרבה חריף - למי שאוהב!

 

פילה מושט על מצע תפו"א/יוכי

פילה מושט כמס' הסועדים
כ 4-5 תפו"א בינוניים פרוסים לפרוסות עבות
גמבה חתוכה לרצועות
עגבניה פרוסה
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים גס
כוסברה (אפשר גם כרפס/פטרוזיליה)
שמן כחצי כוס
שום/בצל או גם וגם
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, כמון



להשרות פילה דג במים ומלח- כמס' הסועדים

בינתיים לחתוך תפו"א לפרוסות, להניח בסיר רחב, לפזר את הגמבה החתוכה,

העגבניה הפרוסה והפלפלים החריפים החתוכים גס.
לסדר מעל הכל את הפילה ועליו לפזר בנדיבות פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, כמון,

פרוסות שום/ובצל קצוץ  והרבה כוסברה(כדאי להשאיר קצת כוסברה
ולהוסיפה 5 דקות לפני תום הבישול לקבלת ארומה חזקה יותר),

לא לשכוח לצקת שמן בנדיבות - לפחות חצי כוס.
להוסיף מים קצת מעל גובה הדגים להביא לרתיחה ולהנמיך,

לבשל עד להסמכת הנוזלים וצמצומם.
מנה נהדרת!תהנו, יוכי


מצע הירקות

הוספת התבלינים והשמן


 

הוספת המים

 לאחר כרבע שעה של בישול - הוספת הכוסברה והשום והמשך בישול

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת