77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סביח - פיתה ממולאת ביצים, חצילים, תפוחי אדמה, טחינה, סלט ירקות,

את הסביח אפשר לאכול בכל הזדמנות

 

צריך שיהיה מוכן:  חצילים מטוגנים, ביצים קשות, תפו"א מבושלים וחתוכים לפרוסות, טחינה, סלט ירקות, ומי שאוהב, גם עמבה

 

מורחים את הפיתה בטחינה, מכניסים ביצים, תפו"א, סלט ירקות ועל זה מוסיפים עוד קצת טחינה ואוכלים בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת