77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כרוביות מטוגנות

 

מצרכים

 

1 כרובית גדולה מפורקת

אני שמה את הכרוביות בקערה גדולה, מכסה במים, מוסיפה מעט חומץ או מיץ לימון משאירה לכמה שעות, בדרך כלל לילה שלם, ואז אני מכינה בבוקר

אני לא מרתיחה את הכרוביות, יש לי פרח לאידוי ירקות, אני שמה בסיר, עם מעט מאוד מים, מרתיחה ומיד לאחר הרתיחה, מנמיכה את האש לעוד 10 דקות לערך עד שהכרוביות רכות.

הטיגון

לחמם שמן בסיר עמוק, אני מכינה בסיר של הצ'יפס

מכינים בלילה מ-2 כפות קמח תופח ו-2 כפות מים, מערבבים

מוסיפים 2 ביצים, ממשיכים לערבב, עד שאין גושים

כשהשמן רותח, להכניס את הכרוביות, ולטגן, עד לקבלת גוון זהוב 

לשים בתוך מסננת לכמה דקות ולהגיש

 

ועוד תמונה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת