00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

ספגטי אלפרדו/שמנת ופטריות

מתכון קליל מהיר וטעים בהשראת ליזה ספגטי עם שמנת ופטריות:

 

מצרכים:

1 חבילת ספגטי מכל סוג שבא לכם.

2 ליטר מיים.

1 מיכל שמנת מתוקה.

1 פטריות - שימורים או טרי.

1 בצל גדול.

4 כפות שמן זית.

1 כף שמן שוםשום.

2 כפות אבקת מרק בצל.

חצי כוס חלב - אופציונלי.

50 גרם גבינת פרמזן - אופציונלי.

מלח/פלפל לפי הטעם.

 

אופן ההכנה בתמונות + הסבר:

בסיר מרתיחים את המים בתוספת 2 כפות שמן זית,כף אבקת מרק.

לאחר שהמים רתחו מכניסים את המקרונים.

בינתיים חותכים בצל.

 

במחבת נוספת מרתיחים שמן ומטגנים את הבצל,לאחר שהזהיב מכניסים את הפטריות לעוד כמה דקות.

לאחר שהשחימו ביחד שופכים פנימה את השמנת ומביאים לרתיחה,לאחר הרתיחה מוסיפים את החלב,גבינה צהובה,כף אבקת מרק בצל,מלח ופלפל,טועמים ומתקנים תבלון ע"פ הטעם.

רתיחה נוספת - בינתיים המקרונים מוכנים:

 

מערבבים אותם ביחד -כך זה נראה בסוף

זה טעים בטירוף,זה קליל ובכלל לא משמין

אני יכול לספר לכם שהסיר נגמר באותו יום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת