00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסמים מתוקים

עוגת בננה אגוזי לוז בחושה דחוסה ריחנית ונפלאה

עוגת בננה אגוזי לוז בחושה דחוסה ריחנית ונפלאה
 
 
ואני בכלל לא אוהבת עוגות בננה
אבל העוגה הזו מושלמת ,חגיגה של טעמים וריחות..
 
 
 
 
 
והריח...... כבר כשהייתה בתנור שיגעה אותנו בריח נפלא וכשטמעתי אותה
פשוט תענוג... חגיגת טעמים וריחות ,רשמית חזרתי בתשובה.
 
 אפשר לאכול אותה מרוחה בשוקולד או חמאה או ריבה טובה או סתם עם הקפה/תה ולהתענג.
 
בעצם זה ספק לחם מתוק רווי טעמים וריחות ספק עוגה ,אולי עוגלחם? תחליטו אתם. 
 
 מי נגס ?......
 
 
 
אופס נגמררר 
 
היא  נפלאה בתור ארוחת בוקר עם הקפה או התה יש בה גם בננות גם אגוזים סוכר חום פשוט דברים טובים .
אפשר לאכול פרוסה מרוחה בנוטלה כמו שאני אוהבת או בריבה או חמאה או סתם עם הקפה/תה.
ממליצה בחום וכל מה שצריך 10 דקות פנויות  ,קערת פלסטיק או זכוכית אחת ,כף עץ ,עירבוב ולתנור ותראו גם איזה צבע נהדר יש לה ,מה צריך עוד?
 
 
עוגת לחם (Banana Bread) בננה אגוזי לוז בחושה נפלאה
 
ציוד:קערה גדולה פלסטיק או זכוכית ,כף עץ,תבנית אינגליש קייק .
 
רכיבי התענוג:
3 בננות בשלות מעוכות
60 גרם חמאה מומסת
1 כוס דחוסה סוכר חום
1 ביצה בלולה
1 כפית תמצית וניל משובחת
1/2 כפית קינמון
1 כפית א.סודה
צביטה של מלח
100 גרם אגוזי לוז או כל אגוז שאוהבים קלויים הסוג שקונים מומלחים לאכילה גרוסים גס מאוד רק לחצאים ורבעים ומצופים במעט קמח .
1/2 1 כוסות קמח לבן רגיל.
 
רקיחת הקסם:
 מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה מערבבים בכף עץ - חמאה מומסת לתוך הבננות המעוכות.
מוסיפים סוכר ,ביצה ,וניל וקינמון ומערבבים לאחידות.
מכניסים את האגוזים וממשיכים לערבב.
מוסיפים את א.הסודה והקמח ומערבבים עד לבלילה הומוגנית .
שופכים לתבנית המשומנת ולתנור.
נותנים לריח הנפלא להתפשט בכל הבית ומתמוגגים.
 
מכינים אופים ומפרגנים :
הגולש/ת : ‎Galit Ambar‎ 15/04/10
"טוב יקירתי אז הכנתי את העוגה המדהימה שלך,
הוספתי לרקיחת הקסם חצי כוס של גבינת שמנת וכפית אבקת אפייה.
הריחות סיחררו את הבית והעוגה נמסה בפה תענוג אמיתי...."
 
אתי כהן "אפיתי את העוגת בננה כפי שתארת הכן כך יצאה מעולה.......
המתכונים שלך מעולים ומדויקים וכמובן מאד מאד טעימים תודה שאת משתפת אותנו במתכונים. שבת שלום"

 
 
המתכון אומץ מכאן  בשינויים קלים שלי.
 
אהבתם? אשמח אם תשתפו חברים שלכם במתכון  תודה.
 
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל BEAUTY האחת אלא אם צויין אחרת