88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סלט עלי מנגולד

 

אפשר להשתמש בכל הירק, אפשר רק בחלק הלבן וכמובן הכי טעים עם שני החלקים

לשטוף היטב את המנגולד, אני שמה בתוך קערה עם מים, ממתינה מעט, מוציאה למסננת, שופכת

את המים וחוזרת על הפעולה פעם נוספת.

לסנן את עלי המנגולד

 

להכניס לסיר 1 כף שמן, לחמם מעט להוסיף את העלים. העלים מאבדים את הנפח שלהם 

מידי פעם לערבב, שלא ישרף. 

לאחר שהעלים איבדו את הנפח, להוסיף 1/4 כוס מים, לערבב ולהמשיך לבשל עד שכל המים

מתאדים. לקרר 

לאחר שהתקרר, להוסיף מלח, מיץ לימון, לערבב

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת