00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מאפה תרד וגבינות

 

  

את המאפה הזה אני מכינה כאשר "מזמינים ממני משהו". הוא יפה להגשה, טעים מאד, ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה, מוגש תמיד כאשר יצא טרי מהתנור.

אם אתם מכינים כמה שעות לפני האפיה -הכינו עד לשלב של מריחת הביצה על הבצק, עטפו את התבנית היטב בניילון כדי שלא יתייבש, ולפני האפיה המשיכו לפי המתכון.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/04/09/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%AA%D7%A8%D7%93-%D7%95%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת