33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

טיול להר כרכום ולקניון הלבן 2.

קמנו בבוקר , אחרי שינה טובה. שתינו קפה ועוגה והחלטנו להמשיך את הטיול, את ארוחת הבוקר לאכול בקניון הלבן.

אשתף אתכם בתמונות שצילמתי.

הר דלעת

 

בדרך לקניון הלבן, שלולית מים מופלאה. עדות לגשמים שירדו במדבר.

הקניון הלבן.

מקום מדהים,לבן, עשיר במים. שם אכלנו בוהריים, והילדים שיחקו במים ויצאו מלולכלים.....

 

הר צניפים. שם נסענו בירידות תלולות ולעיתים מפחידות ליושב ליד הנהג.

 

פיקניק סיום. עצרנו ,נחנו מהדרך הארוכה אותה עשינו. שתינו קפה, תה, זללנו את שאריות האוכל.

אפנק אתכם בעוגת בראוניס לפסח. עוגה אותה אפשר להכין כל השנה.

ריבועי שוקולד עשירים, מתוך הספר "בישול לפסח" של רותי קינן.

200 גרם שוקולד מריר,

200 גרם חמאה או מרגרינה,

11/4 כוסות סוכר,

4 ביצים,

4 כפות קמח מצה,

2 כפות קמח תפוחי אדמה,

1 כפית אבקת אפייה,

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס.

מחממים תנור לחום בינוני, משמנים תבנית מרובעת.

מניחים את השוקולד, החמאה ואת הסוכר בסיר בינוני ומחממים על להבה בינונית. תוך בחישה תכופה, עד שהשוקלד והחמאה נמסים והתערובת אחידה.מסירים מהלהבה ומצננים מעט.

מוסיפים ביצים, אחת אחת,תוך בחישה נמרצת אחרי כל הוספה. מוסיפים את קמח המצה, קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה. כותשים מעט את האגוזים ומבליעים בתערובת.

יוצקים אותה לתבנית המוכנה ומיישרים את פניה.

אופים בחום של 180 מעלות, למשך 20-25 דקות, מצננים וחותכים לריבועים.

לסיום אומר, שהטיול היה כייפי, מהנה ביותר.

הכרנו משפחה מדהימה שאני מקווה שנמשיך לטייל איתם.

תודה שהייתם קשובים וקראתם את המאמר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת