77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קניידלאך

המצרכים:

400 גרם קמח מצות

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שחור

1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצים דק מאוד

1/2 כוס שמן אפשר שמן זית או שמן רגיל – אני שמה קנולה

5 ביצים מופרדות

2 כוסות מים

 

שמים בקערה גדולה ורחבה: קמח מצות, מלח, פלפל, פטרוזיה, שמן ו-5 חלמונים ומערבבים, להוסיף את המים לאט לאט תוך כדי ערבוב הבצק.

הבצק צריך להיות רטוב למדי, אך נוח לעיבוד.

 להקציף חלבונים, להוסיף לתערובת ולערבב לתוך הבצק עד שהקצף

נבלע בתוך הבצק. אם הבצק דביק מידי להוסיף טיפה של קמח.

לכסות הבצק להכניס למקרר לפחות לחצי שעה.

להוציא מהמקרר ליצור כדורים ולהכניס למרק

 

בתיאבון

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת