77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוף או חלקי עוף צלוי על מצע של מלח גס

 

 

מצרכים:

1 עוף שלם או חלקי עוף נקיים - אני השתמשתי בשוקיים וירכיים

1 קילו מלח עבה

למרינדה: להכין מסילאן ורוטב סויה

הכנה:

 

להניח את העוף או את חלקי העוף בתוך המרינדה לחצי שעה.

אם משתמשים בעוף שלם, למרוח את העוף במרינדה מכל הצדדים, להפוך מידי פעם 

 לפזר את המלח מסביב לתבנית אפיה, לשים את העוף את חלקי העוף באמצע

לכסות בנייר כסף

לאפות בחום בינוני 180 מעלות, בערך שעה וחצי

לתוספת לאורז לבן או אדום או לתפוחי אדמה בתנור

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת