00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

סינטה בתנור

מתכון לסינטה בתנור הכי טעים קל ופשוט שיש.

אז מה היה לנו שם?

כן,כן בפסח הזה?מה היה לנו שם?

ניקיונות היה? - היה.

בישולים היה? - היה.

סדר פסח היה? - היה.

מרור אכלנו? - והרבה!

אז בוא נתחיל לבשל,זה הסינטה שעשיתי בחג.

רכיבים:

2 חתיכות סינטה נאות בערך 2.5 ק"ג ביחד.

חצי כוס שמן זית

ראש שום

כפית פפריקה

2 כפיות צ'ילי מתוק.

חצי כפית חרדל .

אבקת מרק בשר/או עוף.

חצי בקבוק יין אדום.

מלח/פלפל לפי הטעם.

בצד:

3 בצלים גדולים

חבילה של תפו"א קטנים שטופים ולא קלופים.

אופן ההכנה:

שוטפים את הבשר טוב במים ומייבשים בעזרת מגבת טוב טוב את כל הנוזלים.

בתוך קערה מכינים מרינדה של שמן זית,פפריקה,צילי,חרדל,מלח,פלפל ומערבבים.

בבשר עושים חורים ומכניסים שיני שום קלופות פנימה.

 

לאחר שהכנו את המרינדה מוסיפים את תפו"א והבצל לתבנית יחד עם המרנידה,שופכים על הכל חצי בקבוק יין אדום וסוגרים לשעתיים למקרר(אם אפשר עדיף ללילה)

לאחר השעתיים מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים ל - 50/60 דקות,שימו לב!!!!

אם משאירים את הבשר יותר זמן בתנור הוא מתקשה(זה מה שקרה לי),למרות שכולם אמרו שהבשר טעים,הוא יצא קשה ללעיסה.

הנה תמונות:

סגור לשעתיים:

 

 

מוכן ייתר על המידה:

 

מה שעשיתי אח"כ בייתרת הבשר שנשארה כדי לרכך אותה.

הכנתי רוטב של רסק עגבניות עם תבלינים,ערבבתי את הבשר עם המרינדה ושעתיים על הגז עשו את העבודה.

הילדים לוקלוקו!!!!!"אבא איזה טעים הבשר" -מחמאה אמיתית אפשר לקבל רק מילדים,הם לא יודעים לשקר.

בליל הסדר זה היה :"אבא - הבשר קשה לאללה".

נו - אז בסוף הכל יצא לטובה.

כל העניין בסינטה הוא לא לתת לו להתבשל עד הסוף,אלא להשאיר אותו מידיום ריר.

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת