00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

כרעי עוף בנוסח וויטנאמי

 
 
 
מנה נהדרת לכל יום בשבוע, לאירוח, שבתות וחגים. חוץ מזמן ההשרייה,  20 דקות והמנה מוכנה.
 
וגם טעים ביותר. אנחנו התלקקנו.
 
 
 
 
 
 
כרעי עוף בנוסח וייטנאמי
 
5-6 כרעיים (ללא העצמות)
שמן לטיגון
קמח (כמה שצריך)
מספר גבעולי עירית קצוצים גס
 
 
משרה
 
1 כפית צ`ילי כתוש
2 כפות רוטב סוייה
2 כפות חרדל
2 כפות חומץ תאנים (או חומץ בן יין אדום)
3 כפות רוטב טריאקי
4 כפות רוטב צ`ילי מתוק
4 כפות שמן זית
1/2 כפית ג`ינגר מגורר
 
 
 
 
 
 
 
בקערה לערבב את כל חומרי המשרה. להניח בפנים את חלקי העוף, לצפות היטב מכל הצדדים ולהניח במקרר למספר שעות.
 
לחמם תנור ל 220 מעלות.
 
לחמם שמן במחבת. לטבול את חלקי העוף בקמח משני הצדדים ומטגנים כ 3 דקות מכל צד על אש בינונית נמוכה.
 
להניח בתנית אפיה ולהכניס לתנור. להוריד את החום ל 200 מעלות ולאפות כ 15 דקות.
 
לזרות מעל עירית קצוצה.
 
 
 
 
 
 
בתיאבון (ויהיה , האמינו לי, לא תפסיקו לנשנש מזה).
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

70 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת