33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

חגים ומועדים לשמחה וטיולים.

היי מה שלומכם? איך אתם מבלים את החג, את שבוע חול המועד?

אשתף אתכם  מעט בנעשה איתנו.

ביום שלישי אחרי ליל הסדר , התעוררנו "יקיצה טיבעית" - 8.00 בבוקר ויצאנו לטיול לצפון. נסענו לנחל ארבל, הר ארבל, ירדנו לכינרת ומשם למושב כחל. לצערי אין לי תמונות ,כרגע, להראות לכם כיון שהמצלמה נסעה למחרת בבוקר עם ילדיי הבוגרים לכינרת לשלושה ימים. אז אני מבטיחה תמונות ברשומה נוספת.

כאמור 2 ילדיי הגדולים נסעו במסגרת "נעורים שילר" לטיול של 3 ימים לכינרת. טיול  גיבוש,מעט הליכה, מים וספורט במדרסה ,התחרדנות בכינרת, מנוחה בצפון היפה. ואנחנו נשארנו עם עוד 2 ילדים צעירים בבית. ביום רביעי חשבנו מה עושים ונסענו לתל אביב לטיילת שהייתה עמוסה ומלאה בתושבי תל אביב שבאו כמונו לשבור ערב ולהינות מהקור , מהים הסוער והנוף המקסים.

נכנסנו לנווה צדק לטייל, וכל מה שהילדים רצו זה להכנס למסעדה, "אנחנו רעבים, אנחנו צמאים השעה כבר מאוחרת" כיון שהיו תורים, היה עמוס חזרנו הביתה למסעדה של אתי ויובל. פינקנו אותם בחביתות, סלט ירקות, וכמובן מצה עם שוקולד.(פסח הוא החג היחיד שאני מרשה להכניס שוקולד למריחה הביתה).מצד שני כל מה שאנחנו רצינו היה להכנס לספא שנמצא באתר....

מחר ,יום שישי אנחנו נוסעים עם משפחה נוספת  לטיול גי'פים להר כרכום ליומיים. תמונות יגיעו.... אז הערב יש להתארגן על ציוד להכנת אוכל - פויקה, ארוחות בוקר, צהריים וערב,לאפות עוגה לפינוק ולקפה, ציוד שינה, איסוף עצים למדורה, בגדים חמים, ספרים ודיסקים לדרך,בקיצור כל הבית יצא איתנו.

אני מקווה שננוח ביום שני, חג שני לפני המימונה.

בינתיים אשתף אתכם במתכון לפשטידת בצל וכרישה.

פשטידת בצל.

פשטידה זו יכולה לשמש כתוספת לארוחת ערב בשרית.

6 בצלים קצוצים דק.

1 כרישה קצוצה,

אפשרות – 3 תפוחי אדמה מגורדים ,לא מבושלים, לסנן.

1/2 כוס שמן זית/ קנולה,

3 ביצים,

1 כוס מים.

4 כפות קמח מצה או קורנפלור תפוחי אדמה.

מלח ,פלפל, טימין.

להניח את הבצלים כרישה והתפוחי אדמה בקערה להוסיף  את הנוזלים , ביצים, קמח מצה ותבלינים לערבב לכדי עיסה אחידה.

לשמן תבנית מלבנית בגודל בינוני, לשטח  את העיסה ולאפות עד שמזהיב כ 45-50 דקות.

אני באופן אישי אוהבת לאדות את הבצל לפני ,ולהוסיף אותו לעיסה.

 במידה ורוצים לארוחה חלבית  ניתן להוסיף:  1 גבינה לבנה 5% / 50 גרם גבינה צהובה .

 

 

חג שמח ובתאבון.

תבלו, תנוחו, תהנו ותאכלו טוב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת