00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג בישול וחיים בקצב הסלסה

מנות ראשונות

מנות ראשונות

 אגרול סיני

 • אמפנדס ארגנטינאי אמיתי

 • ביצי פלורנטין

 • ביצים ממולאות בפסטו

 • בריק טוניסאי

 • גביעי בצק עלים ממולאים בשקדי עגל

 • משולשי אנשובי וזיתים פיקנטיים

 • סנדוויץ` עולמי באחריות...

 • פטריות פורטבלו ממולאות

 • פנקייק אורז

 • צ`ימיצ`ורי - הרוטב הקסום...!!!

 • קובה מטוגן - נבלוסיה

 • קנלוני גבינות

 • שקשוקה

 • חטיף בננות פיקנטי

 • ריזוטו פטריות

 • פוטטוס צ`יפס

 • טבעות בצל

 • צ`אטני תפוחים ותאנים

 • קעריות פילו ממולאות עם בשר מוקפץ וירקות

 • טנזיה מרוקאית

 • כבדי עוף פיקנטיים

 • ניוקי ברוטב שמנת, פטריות ומרווה

 • בורקס במלית יוגורט / אשל / לבן

 • מרק הבריאות של ממי

 • פשטידת תפוחי אדמה בצלים וגבינות

 • כדורי גבינה מטוגנים וממולאים בגבינות

 • מאפה זוקיני ותרד מוקרמים

 • מרק ירקות כתומים

 • גבינת ברוך

 • לשון כבושה בסגנון ארגנטינאי

 • אמפנדס תירס

 • איך מכינים קובה -צעד אחר צעד

 • פריקאסה-סנדוויץ' תוניסאי

 • עלי גפן ממולאים צעד אחר צעד

 • דואה

 • סנדוויצ'ים לבית הספר ובכלל

 • כבדי עוף עם ליקר דה קסיס

 • כבד קצוץ

דים סאם

פינוק קרוסטיני פסטו עם עגבניות ובולגרית  

 

 
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

פלפלים

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אריאלה פיקסלר אלון אלא אם צויין אחרת