00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגגיות גבינת ריקוטה בציפוי לימוני

 
עוגגיות - רכות כמו עוגה ונראות כמו עוגיות.
* כל הזכויות למילה "עוגגיות" שייכות לאלינוער .
 
 
ובלי הרבה קשקושי הקדמה. להכין ולהתלקק.
(גם מהיר הכנה, גם רכות להפליא וגם מתכון קצת שונה לשבועות).
 
 
 
 
 
 
עוגגיות גבינת ריקוטה ולימון
 
 
2.5 כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית שטוחה מלח
100 גר` חמאה בטמפ` חדר
2 כוסות סוכר
2 ביצים
300 גר` גבינת ריקוטה
קליפה מגוררת מחצי לימון
3 כפות מיץ לימון טרי
 
ציפוי
100 גר` אבקת סוכר
3 כפות מיץ לימון טרי
קליפה מגוררת מחצי לימון
 
 
 
 
 
 
לחמם תנור ל 180 מעלות.
 
בקערה לערבב קמח, אבקת אפיה ומלח.
 
בקערה נוספת לערבל חמאה וסוכר עד צבע בהיר ותערובת תפוחה כ 3 דקות.
להוסיף את הביצים בהדרגה ולערבל היטב לתערובת הומוגנית.
 
להוסיף גבינה, מיץ לימון וקליפת לימון.
 
 
על מגש אפיה שטוח להניח נייר אפיה. בעזרת 2 כפות להניח תלוליות של הבצק על נייר האפיה. לאפות כ 15 דקות עד הזהבה ולקרר כמחצית השעה.
 
 
 
 
 
 
להכנת הציפוי - לערבב היטב את אבקת הסוכר, מיץ הלימון וקליפת הלימון. לשפוך חצי כפית על כל עוגיה ובעזרת גב הכפית לנסות למרוח את הציפוי על כל העוגיה.
 
הציפוי מתקשה אחרי שעתיים לערך.
 
 
אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת