44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קנידעלך-כדורי קמח מצה,מצהבולס,

קנידעלך-כדורי  קמח מצה,מצהבולס,

קנידעלך

חומרים ל - 6 מנות

קערה
סיר רחב
כף מחוררת
מסננת
3 כפות בצל מטוגן קצוץ (לא חובה)
4 כפות שמן או שמלץ
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים  רותחים
2 או 3  ביצים
   ציר ,מומלץ מרק עוף או בשר או מרק ירקות מוכן .כמות, לפי מס
   הסועדים  כפית אבקת מרק עוף או בשר
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור או לבן

אופן ההכנה:

קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן או שמלץ.

שמים בקערה את קמח המצות . יוצקים מעל מים רותחים או קרים.
מוסיפים את הבצל,הביצים והתבלינים. מערבבים בידים . משאירים לעמוד שעתיים.

משמנים את הידים מעט ויוצרים כדורים בגודל אגוז מלך או כרצונכם ומניחים במסננת או צלחת.

מרתיחים את מרק העוף או הבשר.
אם אין מרק ,מרתיחים מים או ציר עם כפית מלח אחת. אם אבקת  מרק עוף או בשר,
כאשר המים מבעבעים, מכניסים למים/ציר/מרק הרותחים ומבלשלים במשך 15-10 דקות.  מפעם לפעם כדאי להפוך את הכדורים בתוך המרק בעזרת כף מחוררת כדי שיתבשלו מכל הצדדים. הכדורים המוכנים צפים על הציר.
מסננים אותן במסננת ומגישים במרק חם.

אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר .
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     +תודה 
 

מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים      פרטים    באתר הבנים   

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים) 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת