44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חרוסת

חרוסת

חרוסת

נוהגים להכין את החרוסת ממיני פירות שאליהם נמשלו ישראל
בשיר השירים

תפוח -  תחת התפוח עוררתיך
רימון  -  כפלח הרימון רקתך
תאנה -  התאנה חנטה פגיה
תמר  -  אמרתי אעלה בתמר
אגוז  -  אל גינת אגוז ירדתי
שקד -  על שם ששקד הקב"ה על הקץ

החומרים:


מעבד מזון
100 גר' תמרים ללא חרצנים
100 גר' תפוח עץ
100 גרם תאנים יבשות
100 גר' אגוזים קצוצים
100 גר' שקדים קצוצים
100 גר' גרעיני רימון לא חובה
1          כפית קנמון טחון
קורט זנגוויל
מעט יין אדום מתוק
אפשר להוסיף מעט סילן,דבש,צמוקים,אגסים, ערמונים,אחרים.

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון למעט התבלינים וחצי מכתות האגוזים השבורים.
מעבדים באיטיות לקבלת עיסה גסה.
לאחר מכן מוסיפים כל פעם מעט יין ליצירת תערובת אחידה.
משפרים טעמים עם התבלינים. מוסיפים את שארית האגוזים ומערבבים.


לאכול עם כפית ולהנות

חג שמח.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + HIT  
 

מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים      פרטים    באתר הבנים   

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים) 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת