00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

קצפיות שקדים וקצפיות קוקוס לפסח

מי לא מכיר את העוגיה הקלאסית שמופיעה בכל פסח מחדש כבר המון המון שנים, קצפיות קוקוס מתוקות ורכות שאי אפשר שלא לאכול מהן.
ואיזה כייף שאורן גירון הביא את המתכון הזה ועכשיו אנחנו יכולים להכין אותן לבד גם בפסח וגם במהלך השנה.
את אותה עוגיה בדיוק אפשר להכין עם שקדים טחונים במקום קוקוס. יוצאות עוגיות בטעם מרציפני מתוק וטעים.
 
עוגיות קוקוס / שקדים - אורן גירון
 
מרכיבים:
100 גר` שקדים טחונים / קוקוס טחון
2 חלבונים
60 גר` סוכר (טיפל`ה יותר מ-1/4 כוס)
כפית תמצית וניל
 
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה מידי.
מוסיפים את השקדים / קוקוס ותמצית הוניל ומערבבים בעדינות עד לתערובת סמיכה ואחידה.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזליפים ישירות  למנג`טים מנייר.
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-1/2 שעה.
 
זהו, פשוט, קל וטעים.
 
 
קצפיות קוקוס לפני אפיה, לבנות כשלג
 
קצפיות קוקוס
 
עוד קצפיות קוקוס
 
קצפיות שקדים
 
 
ועוד שקדים
 
 
 
 חג שמח 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת