88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

לזנייה בשרית

מצרכים:

1 חבילה איטריות רחבות של אוסם

1/2 קילו בשר טחון

1 בצל

1 עגבניה גדולה ובשלה

1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, 1 כף סוכר

אופן הכנה:

לטגן בצל, להשחים מעט, להוסיף את הבשר, הרסק, המים, הסוכר, מלח, פלפל שחור, לבשל את הבשר, התערובת צריכה להיות מימית. מי שאוהב בטעם שום, יכול להוסיף 3 שיני שום קצוצים לתערובת.

לקרר את התערובת.

להכין את האטריות לפי הוראות היצרן, לסנן.

למרוח תבנית במעט שמן זית, לשפוך חצי מכמות האיטריות, לשפוך מעל את הבשר ולכסות באיטריות שנשארו.

למלא כוס מים, להוסיף 2 כפות רסק עגבניות, קורט מלח, 1 כף סוכר, 2 כפות שמן, לערבב ולשפוך על האיטריות

לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל-180 מעלות לשעה בערך.

בתיאבון.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת