88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

יפרך - עלים של סלק (מנגולד) ועלי כרוב ממולאים

 

מצרכים

 

עלי מנגולד

עלים של כרוב

להרתיח מים, להכניס את הכרוב לתוך הסיר ולהפריד בין העלים, להוציא בעדינות למגש, לקרר

באותה דרך, להכניס את עלי המנגולד לסיר לכמה שניות, ולהוציא למגש, לקרר

לחתוך את החלק הלבן של עלי המנגולד, להשאיר רק את הירוק

 

המילוי

 

לטגן בצל, להוסיף 1 עגבניה, 1 פלפל אדום חתוך לקוביות, להוסיף אורז לפי הכמות שרוצים, אני

הוספתי 2 כוסות

להמשיך לטגן, להוסיף מעט מים, מיץ מלימון אחד, מעט מאוד חומץ, תבלינים לפי הטעם, אני

הוספתי מלח, כמון, בהרט, פלפל שחור ומעט חוויג' למרק.

לבשל קצת ולכבות את האש לקרר את המלית.

בינתיים התקררו העלים

לשים מילוי בעלים לגלגל את העלים ולסגור היטב, לסדר בסיר

 

להכין רוטב מ: 1 כוס מים, להוסיף מעט מיץ לימון, מעט מלח, מעט שמן ומלח ומעט חומץ, אני

כותבת מעט כי הוספנו גם במילוי.

לשפוך מעל הממולאים, להרתיח

לבשל בערך שעה על אש  נמוכה

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת