44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

איסלנד פריחה 2009 חלק 18

 איסלנד  פריחה 2009 חלק  18

צמחיה באיסלנד

בקישור תוכלו למצוא את מגוון הפרחים והצמחים הגדלים באיסלנד מקום גידולם

יש ביניהם שגדלים כמעט בכל מקום וישנם נדירים. האתר מרתק.

תהנו.




































































 



האי סירטסיי הצמחים

http://www.vulkaner.no/n/surtsey/esurtplant.html


הציפורים באי סירטסיי

http://www.vulkaner.no/n/surtsey/esurtbird.html

חרקים

http://www.vulkaner.no/n/surtsey/esurtinns.html

גיאולוגיה של האי סירטסי באנגלית


http://www.surtsey.is/pp_ens/geo_2.htm


הסוס האיסלנדי הוא גזע טהור. עד היום, כל סוס שיוצא לתחרות מחוץ לאיסלנד, לא מוחזר לאי. את הרתמות המגיעות חזרה מחטאים היטב. כך שומרים על טהרת הגזע.


הסוס הזה אינו תובעני אבל חזק, דבר שאיפשר לתושבי האי בעבר הרחוק לנסוע בתנאי השטח הקשים כאן, להעביר סחורות מהחוות המבודדות ואליהן ולרכב למקום בו התכנס הפרלמנט כל שנה, אפילו מהמקומות הרחוקים ביותר. כיום, משמש הסוס לענפי הספורט ולפנאי. יש לו כמה צורות הליכה/דהירה: הליכה, טיפוף ודהירה ואחת הייחודית רק לו.  משהו שבין הליכה לריצה והרוכבים הדגימו לנו אותה, כאשר הם מחזיקים בידם כוס שתיה מלאה. אף טיפה לא נשפכה

המשך יבוא 
חלק תשיעי
חלק עשירי   
חלק 11
חלק 12
חלק 13

חלק 14

חלק 15
חלק 16
חלק 17
חלק 18
חלק 19
חלק 20
מומלצים: 
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + HIT  
 

מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים      פרטים    באתר הבנים   

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת