22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


תפוזים נפגשים ואנחנו כאן חוגגים

 
 
 
תפוז חוגג ואנחנו נשתכר
היום מפגש בין הבלוגרים
בסוף העולם צפונה - הרצליה בשעה 21.00 בערב
אבל לא מתחשבים בדרומיים
מראשון ומטה
אנחנו מכוכב אחר
 
תגידו לי
מתי נצא, מתי נחזור
ואם לא נוהגים מחוץ לעיר
אין רכבות אחרי חצות, אין אוטובוסים אחרי חצות
אז הרחוקים תמיד אוכלים אותה
ולצערי לא רק בזה
פשוט ההתנהלות כאן, הבחירות, קטסטרופה
מרגיז, מעצבן, מעליב, מגעיל
ואין אם מי לדבר
הולכים עם ראש בקיר.....שילכו
ההפסד בסוף יהיה רק שלהם
 
 
זוכרים בצוהרים הבאתי לכם מתכון של לחם עם בירה
נשאר לי עוד בקבוק בירה
ולכן הכנתי צלי בקר עם בירה
טרפנו!!! ולא, אנחנו לא שיכורים
 
 קילו נתחי בשר יפים (נקיים משומן וגידים)
2 כפות שמן לטיגון
5 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים
5 תפוחי אדמה
מלח ופלפל
שני שליש ליטר בירה בהירה

1. משרים את הבשר בבירה למשך כשעה. בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מקלפים וחותכים לקוביות.
2. מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות). מניחים את קוביות תפוחי האדמה, רבעי הבצלים ונתחי הבשר יחד עם הבירה בתבנית חסינת אש, מתבלים במלח ובפלפל ומכניסים לתנור.
3. צולים את הבשר והירקות במשך כשעה וחצי, עד שהבשר מתרכך ותפוחי האדמה מתפרקים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת