00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של מיסיס

.

רולדת תרד וסלמון מעושן

19/03/2010

רולדת תרד, טעימה וקלה להכנה שמתאימה בליווי סלט טרי.

מצרכים

450 גר' תרד קפוא של סנפרוסט

4 ביצים מופרדות

300 גר' סלמון מעושן פרוס

300 גר' גבינה לבנה מוצקה (אני משתמשת בפילדלפיה או נפולאון)

כמה עלי בזיליקום טרי (לבחירה, ניתן לוותר למי שלא אוהב)

קורט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

להפשיר את התרד ולבשל כ-10 דקות. להעביר למסננת ולמחוץ עם היד להגרת כל הנוזלים. לקרר מעט, להעביר לקערה עמוקה ונוחה, להוסיף את החלמונים, המלח ופלפל שחור. בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עם קורט מלח לקצף קשה. להוסיף לקערת התרד ולערבב בעדינות בתנועות קיפול.

לחמם תנור לטמפרטורה המרבית. לרפד תבנית מלבנית עם נייר אפיה, לשמן מעט ולשטח מעליו את תערובת התרד. לישר עם מרית ולהכניס לתנור ל10 דקות.

להכין עוד דף נייר אפיה על משטח עבודה. להוציא מהתנור להניח הפוך על הנייר החדש ולקלף את הישן. לגלגל לגלילה כמו בתמונה למטה. אפשר אותה פעולה על מגבת, אך לי יותר נוח עם נייר.

 

 

לאחר שהתקררה הרולדה, לפתוח בזהירות. לקצץ כמה עלי בזיליקום טרי ולערבב עם הגבינה. למרוח את הגבינה על הרולדה, מעל הגבינה לסדר את פרוסות הסלמון ולגלגל בזהירות בחזרה. לעטוף בניילון נצמד לייצוב ולאחסן במקרר עד ההגשה. בעת ההגשה לקשט עפ רצועות סלמון מלמעלה או כיד הדמיון עליכם.

בתיאבון!!

* ניתן להשתמש בגבינה לבנה דלת שומן, אך לשים קודם במסננת להגרת נוזלים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Mיסיס הייד אלא אם צויין אחרת