00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

טבעות בצל בתנור

 
 
מי יקום ויאמר בלב שלם, אם בריאותו מרשה לו שאוכל מטוגן הוא לא הכי הכי?
 
שניצל, חצילים, פרנץ טוסט, צ`יפס, פלפלים, טיגוניות ועוד כהנה וכהנה.
 
 
הכנתי טבעות בצל. גם מטוגנות וגם בתנור.
כמעט ואין הבדל בטעם והתמונות מגרות את החיך לא פחות.
 
 
 
 
 
טבעות בצל בתנור
 
 
2 בצלים פרוסים לטבעות
 
1 כוס קמח
2.5 כפיות אבקת אפיה
3 ביצים
1 כוס פירורי לחם
מלח
שמן בספריי
 
 
להניח את טבעות הבצל במים קפואים ל 10 דקות. זה ישמור על הפריכות.
 
לחמם תנור ל 200 מעלות. על תבנית אפיה להניח נייר אפיה ולהתיז שמן על הנייר. לערבב קמח, אבקת אפיה ופירורי לחם. בקערה נפרדת לטרוף את הביצים.
 
להוציא את טבעות הבצל מהמים, לסנן היטב, לטבול בביצים ואחכ בתערובת הקמח. לאפות כ 10 דקות. להפוך צד ולאפות עוד כ 6 דקות.
 
 
בתיאבון.
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

43 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת