77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

בורקס מבצק עלים ממולא גבינה ותרד

 

 

מצרכים

 

1 קילו בצק עלים מוכן

1 חבילה של תרד - רק העלים הירוקים - לשטוף היטב, לסנן, צריך להיות יבש, לקצוץ דק דק

1/2 קילו גבינה מלוחה, אני משתמשת בחמד

1 כף מלח

1 ביצה

1 כף גבינה 5%

1 כף קמח

לערבב את כל חומר המילוי, להניח בצד

 

לרדד את הבצק על  משטח עבודה, לקחת כף מהמילוי, למלא ולסגור

אפשר לעשות איזה צורה שרוצים, לדאוג לסגור את הקצוות היטב, על מנת שהגבינה לא תיזל

למרוח ביצה על הבורקסים המוכנים, לפזר שומשום

לאפות בחום 200 מעלות, בערך 20 דקות

מידי פעם לבדוק, כי כל תנור מגיב אחרת

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת