22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


פשטידה 5 דקות הכנה ומדהימה

 
כולם מכירים אותי ויודעים
שלא הייתי יודעת לבשל בכלל
אבל ממש כלום!
ביצה קשה נשכחת על הגז עד שהיא נהפכת לאפרוח
מרק שנשרף ולא הייתי שמה לב עד שהסיר היה מתחיל לצרוח
המטבח היה משקשק ממני
הכלים היו אותי רואים ישר היו מתאבדים או במקרה הטוב מתעלפים
 
עד שהחלטתי זהו עד כאן
יש גבול ואני צריכה ללמוד לבשל
ואז התחלתי להכנס לבלוגים של האוכל
גם פה וגם במקומות אחרים
אוהבת מאוד את הבלוגים של סברו, פנינת המטבח ביג'אק, גיל
אתי אברהמי, מבשלים טוב, טעים הרוב פשוט
בכל מקרה ההסבר והפרוט מעולה
והתחלתי גם לראות את אחותי איך היא מבשלת
אחותי בשלנית מהסרטים!! מדהימה
ההמצאות שלה, הבישולים, הרעיונות, אין היא חייבת לפתוח מסעדה
ומי ששומרת על דיאטה שלא יעז להתקרב לביתה של אחותי
כי גם מי ששבע טורף לה
ועכשיו האחינית שי בעקבתיה מדהימה!!
טוב במקרה הזה התפוח נפל על העץ  (שיהיה רימון)
 
פשיטדה קלה מאוד ומשאריות ירקות
 
הכמות כל אחד לפי רצונו, אני עשיתי פשטידה קטנה אז בהתאם
הפשטידה מהראש לא ממתכון, אמרתי אנסה מה יכול להיות
 
5 תפוחי אדמה
2 קישואים מקולפים
שעועית ירוקה של סנפרוסט
4 ביצים
1 בצל
2 קישואים
פלפל שחור, מלח, אבקת שום, כף מרק עוף
 
את תפוחי האדמה בישלתי עד שהפכו להיות רכים
וריסקתי לפירה
לקחתי קערה שמתי בתוכה את כל המצרכים, רק תפוחי האדה בישלתי
שמתי את התבלינים, בחד פעמי
ב-180 מעלות , לפי העין כשהתחיל להשחים למעלה וקיבל צבע יפה
 
טעים, סוף הדרך
5 דקות הכנה ובישול, אפשר פרווה, אפשר בשרי
להוסיף, לשפר, שלל רעיונות
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת