44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

תרד תורכי של גיני

תרד תורכי של גיני

                                                                       

 

תרד תורכי

החומרים:
מחבת עבת תחתית או סיר
מגבות נייר

כ- 20 עלי תרד כולל גבעולים
3-4 שיני שום קצוצות דק דק
שמן לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים מחבת, שמים מעט שמן, מכניסים את השום ומזהיבים, מוסיפים את עלי התרד,
ממליחים ומפלפלים
זמן הטיגון 2-3 דקות.


מוציאם אל מגבת נייר


 

מגישים חם או קר
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת