00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

פיצה ביתית

מבוסס על המתכון של דורעם גונט, עם שינויים שמתחייבים מעצם הרעיון להפוך מאכל שמכיל קמח לבן וסוכר לבן למזין יותר ובריא יותר.

הנה המתכון המעובד - פיצה "בריאה" (יענו):

 

3 כוסות קמח (משתמשת במלא אורגני של הרדוף)
כוס מים
2
כפות סוכר דמררה אורגני
3
כפות שמן זית אורגני
כפית וחצי שמרים טריים
כפית מלח

מערבבים הכל לבצק, התפחה אחת.

צרים כדורים גמישים ויפים, מניחים לכחצי שעה. ואז מרדדים משליש כמה שיותר דק.

על נייר אפיה, בתבנית.

מורחת רוטב אדום (רסק עגבניות, אורגנו יבש טחון, בזיליקום, מלח, פפריקה מתוקה)

מכינה מראש:

תירס מבושל

תפו"ח, בטטה (מבושלים)

פלפל אדום (טרי)

עגבניות חתוכות

בצל חתוך

ושני ילדים ששמחים לעזור-

לעזור לפזר את כל המרכיבים מעל.

לבסוף גבינת מוצרלה מגוררת

והיידה לתנור, 180 מעלות,  15-30 דקות, תלוי בתנור, בעובי הבצק וכו'.

לפי מה יודעים שזה מוכן?

לפי הריח:-) המופלא שממלא את הבית...

הנה הבצק לפני ההתפחה:

 

הבצק המרודד בתבנית האפיה


גבעת רוטב פיצה

למשוח בנדיבות על פני הבצק הפרוש

ועכשיו לי ליצירתיות (היום תורי)

בצל, אורגנו טרי, פלפל אדום.

אח"כ גם פסטרמה, סקנדינבית ומוצרלה.

זה חלק מאוד חשוב.

החתול מתחנף לקופסת הנקניקים... (חדי עין יבחינו באחיו המנומס)

 

ועכשיו היא מוכנה להכנס לתנור: מוצרלה, גבינה סקנדינבית, בצל ירוק, פלפל אדום,
 בצל רגיל, פסטרמה, עלי אורגנו טריים על רוטב ביתי עשיר ובצק מקמח מלא ואורגני. יאמי!

והנה היא במלוא הדרה!

רבע לאמא, רבע לאבא, רבע לילד ורבע לילדה.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת