00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מרק כרשה ותפוחי אדמה

את המרק הזה אכלנו בפעם הראשונה בצרפת. טיול ראשון בחו"ל, מתלהבים עדיין מכל דבר. במסעדה נחמדה בפריס אכלנו את המרק הזה והתעלפנו. שם הם קוראים לו וישיסואז והרבה פעמים אוכלים אותו קר. בפעם הראשונה החלטתי להגיש לבני בייתי קר אבל כולם עיקמו את האף. מאז אנו אוכלים אותו חם ונהנים ביותר. זה אחד המרקים הטעימים והבלתי נשכחים.

המרק מכיל חלב, למי שמכיר את הבלוג יודע שניתן להשתמש בחלב סויה.

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/03/04/מרק-כרשה-ותפוחי-אדמה

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת