00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

גולש כמו של פוקסי

כשפוקסי הביא את המתכון הזה:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1836&MessageId=139209224&r=1

 

אמרתי שזה נקרא סוף הדרך אז החלטתי להכין בשינויים קלים ע"פ המצרכים שהיו בבית,יש קצת עבודה אבל שווה כל ביס:

מצרכים:

 

1 קילו בשר צוואר

2-3 בצלים גדולים

6-7 שיני שום

2 גמבות

3 שומר

4 עגבניות

5 תפו"א

שמן זית לטיגון

1 כף צ'ילי חריף יבש

1 כף צ'ילי מתוק נוזל

3 כפות פפריקה מתוקה או חריפה למי שאוהב

1 כפית מלח גס

4 עלי דפנה

פלפל לפי הטעם

2 כפות מרק עוף

1 כפית קצח

חצי כפית גרגירי חרדל

1 ליטר מים רותחים - אולי קצת יותר

 

 

שנתחיל להכין:

אני אוהב להכין לי את כל המצרכים לפני הבישול,אז קצצתי את הבצל לטיגון,את הגמבות,את השומר ואת תפו"א.

את העגבניות גירדתי בפומפיה והכנסתי לשם את השום הכתוש.

הכנסתי את כל התבלינים פנימה ונתתי לזה לנוח בצד.

בינתיים משמנים את הסיר בשמן זית ושוםשום וטיגנתי את הבצל יחד עם הגמבה הצהובה.

 

לאחר שהבצל הזהיב הכנסתי את הבשר ונתתי לו ל"הסגר" עד שנהיה אפור:

 

אפור:

 

 

הוצאתי את הבשר החוצה לצלחת ואז הכנסתי את תערובת העגבניות עם התבלינים:

 

נותן לזה לרתוח רתיחה טובה ומכניס את הבשר,יתר הירקות(שומר,תפו"א)ומכסה במים.

שעתיים ראשונות על אש קטנה כאשר כל פעם מוסיף מים עד לגובה התבשיל

ואז הרתחה ועוד חצי שעה על האש וככה זה נראה חצי שעה חפני הרתחה אחרונה:

 

 

זה הסוף:

אני ויתרתי על נושא הבצק - אצל פוקסי זה יצא סוף,גם אצלי.

הדבר הזה יוצא מדהים - בחיי,תנסו.

 

אז גם בהמלצה נעשה כבוד לפוקסי:http://blog.tapuz.co.il/fuchsi99

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת