88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

פיתות

המצרכים:
1 קילו קמח
3 כוסות מים
4 כפות סוכר
כף וחצי מלח
1 ביצה
1 אבקת אפיה
2 כפות שמרים יבשים (ארוזים בואקום) חשוב מאוד: לא שמרית
 
אופן ההכנה:
 
מנפים את הקמח, מוסיפים לקמח המנופה מלח, סוכר, שמרים, ומערבבים קלות.
שמים את המים במיקסר, מוסיפים את הקמח, ולשים, תוך כדי לישה להוסיף את הביצה. הבצק צריך להיות דביק אבל לא יותר מידי. אם חסר קמח, מוסיפים קצת כל פעם.
נותנים לבצק לתפוח כשעה כשבמהלך התפיחה לשים את הבצק פעמיים.
לאחר התפיחה, קורצים עיגולים בגודל הרצוי ונותנים לעיגולים לתפוח על משטח מקומח עוד כ-10 דקות. 
 
לפזר מלח עבה או שומשום או קצח, מה שאוהבים ולאפות בחום 200 מעלות, רבע שעה עד עשרים דקות
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת