88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגה מפירות יבשים שנשארו מט"ו בשבט

 

מצרכים

4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח, אפשר 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שקדים גרוסים
2 כוסות של פירות יבשים מכל מה שיש, חתוכים לחתיכות קטנות
1 כוס פצפוצי שוקולד, או קוביות שוקולד מריר, מה שאוהבים. מי שמפריע לו החיבור של שוקולד עם פירות יבשים, יכול לוותר

 

אופן הכנה



מחממים תנור ל 180 מעלות, משמנים שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמי

שמים בקערת המיקסר ביצים, סוכר, תמצית וניל ושמן ומערבים במהירות בינונית עד שהעיסה אחידה ותפוחה, בערך 3 דקות. מוסיפים חצי מכמות הקמת ואבקת אפיה ומערבים עד שכל העיסה הופכת  להיות אחידה.

בקערה גדולה מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח שנותר עד שכל חתיכות הפרי מכוסים בקמח, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבלים עוד כחצי דקה, חלק זה אפשר לעשות עם מרית באופן ידני.

לשפוך לתבניות ולאפות בין 35 דקות ל-40 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי

בתיאבון

 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת