00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

קיש פלפל/בטטה/פטריות

בפעם הראשונה שאכלתי קיש היה בפרובנס.  לפני שנים, היינו בפרובנס עם המשפחה, התאכסנו שבוע שלם בחווה של זוג פריזאי שמאס בחיים בעיר הגדולה וחלומו היה לחיות בכפר ולארח אנשים. בכל בוקר האישה שאלה האם אנו אוכלים במלון ואז היתה יוצאת לשוק, קונה את המצרכים ומכינה ארוחת ערב. הקיש היה נפלא !! כמובן שמיד שאלתי איך היא  מכינה, נכנסתי איתה למטבח וראיתי. מיד התוצאה.

העיקרון בכל הירקות הוא אותו עיקרון - הקפצה של הירק, אפשר לפני האפיה ואפשר כמה ימים מראש, לשמור במקרר ולאפות כאשר רוצים.

גם את הבסיס ניתן להכין בשתי צורות - להכין בצק לבד (מיד המתכון) או להשתמש בבצק פילאס מוכן, דבר המקל על כל התהליך. אני בתחילה הכנתי לבד את הבצק אבל כיוון שאני תמיד מחפשת קיצורי דרך ניסיתי את בצק הפילאס והוא מצוין.  

להמשך המתכון:

 

 

 http://shifra-l.co.il/2010/03/01/קיש-פלפלבטטהפטריות

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת