00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

הבורקס החדש של מעדנות

15/03/2010

שעת ערב. התנור חם מאד מאחר וכרגע יצאו ממנו שתי עוגות מייפל. עוגת הדגל של הבית. הכי קלה שיכולה להיות להכנה.

 

 צלצול בפעמון. השליח מעדכן שהביא פיצה של "מעדנות". לא זכור לי שהזמנו פיצה ולאחר שניה נוספת, נזכרתי שבצלאל מהבלוגיה הציע לסקור את הטעמים החדשים של הבורקסים של "מעדנות".

 

אז הבורקסים, - המאפים החדשים של "מעדנות" מבצק פילו הגיעו בצידנית ששומרת חום/קור. ומשם הם מצאו מייד את דרכם לתנור החם.

הסדרה החדשה של מעדנות מייצרת בורקס מבצק פילו במילוי של חמישה טעמים. כשהפרדתי את מאפי הבצק זה מזה התחושה שנשארה בידיים היתה מאד שומנית להבדיל מבורקסים רגילים שמגיעים מוצקים מאד בשל המרגרינה ואלו החדשים מבצק הפילו מכילים שמן קנולה.

אך אל דאגה, לאחר האפיה נעלמת כל השומניות, ומתקבלים מאפים די יבשים ופריכים למגע ובטעם.

 

מתוך מה שקיבלנו לסקור ולתת חוות דעת התקבלו הטעמים: גבינה רגילה, גבינה מלוחה, ותפ"א. המוצלחים ביותר מבחינת הטעם היו המאפים שהכילו גבינה בלבד. הטעם היה עדין מאד והתאים למרקם העדין והמיוחד של בצק הפילו. את הגבינה המלוחה פחות אהבנו ואת תפ"א לא אהבנו בכלל. אבל זה עניין של העדפה וכך זה גם בבורקסים מהסוג הרגיל.

כך שאצלנו בבית, כשנרכוש שוב את המוצרים האלו, כי הם כיכבו ב-3 ארוחות חלביות עם סוקרים שונים נעדיף את טעמי הגבינה במקום ראשון ולאחריו את הגבינה המלוחה.

 

ככה הם נראים כשהם יוצאים מהתנור:

 

 

 

וכך הם משתלבים בארוחת הבוקר או הבראנץ של שבת:

 

 

 

 

ולסיום: אין  ספק שהם טעימים, הם קריספיים, והעיקר לא מותירים שום תחושה של שומניות בפה וכתוצאה מכך, לאחר שקראתי מחקר שעסק בתזונה, מגבירים את הרצון לאכול עוד ועוד....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת