00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

עצמון

עצמון, המכבים 43, פרדס-כץ, בני ברק

 

איזה איש

 

כבר שנים ששכונת פרדס כץ מהווה אבן שואבת לחובבי אוכל טריפוליטאי. את בכור את שושי כולם מכירים – והפעם אכתוב על מסעדת עצמון, השוכנת מצידו השני של הכביש. בניגוד ל"בכור", שעם השנים התאימה עצמה לקהל הרחב, כאן ניתן עדיין למצוא מאכלים טריפוליטאיים אותנטיים למתקדמים (כמו עסבן, צ`ומה, מעיים ממולאים ועוד...). זאת אולי הסיבה שהמקום פחות מפורסם – ופונה בעיקר לקהל מבין עניין.

 

 

 

"אין לי תפאורה במיליונים ואוכל סינטטי אצל עצמון כל מנה עם נשמה" כך כתוב פה בשלט. ואכן זוהי מסעדה שאמנם לא הוד ולא הדר לה, אך שאת כל כולה ממלאת נשמתו של עצמון. לבד הוא משקיע פה את כל מרצו ומאודו. הוא הטבח, המלצר, המנקה – ולפעמים גם הסטנדאפיסט. One Man Show אמיתי.

 

נכנסנו פנימה ולבקשתנו עצמון פתח עבורנו את הסירים במטבח. ריחות נפלאים מילאו את האוויר – והיה כיף לחזות באהבה האבהית ובתשוקה בה הוא התייחס לכל אחד מתבשיליו. להלן המנות שהוזמנו:

 

שקדי עגל במרק אפונה (40 ₪)

 

 

מוסקה (35 ₪)

 

 

קוסקוס עם מפרום ושעועית (35 ₪)

 

 

צלחת ממולאים (35 ₪). היא כללה 2 בצלים, שמולאו בתערובת של אורז ובשר.

 

קוסקוס עם מוסקה (35 ₪).

 

 

מרק שעועית עם בשר (35 ₪)

 

 

פרוסות לחם הוגשו על חשבון הבית.

 

לא אכנס לתיאור פרטני של כל מנה ומנה, רק אציין שהכל היה טוב בלי יוצא מן הכלל. לכל תבשיל היה טעם ייחודי משלו, הבשרים היו רכים, הרטבים צלפו (לא היו חריפים מדי) - והממולאים היו נפלאים. זהו אוכל ביתי, עממי, טרי וטעים. יש רק לקחת בחשבון שהמחיר הופך לקצת יקר, אם מזמינים יותר ממנה אחת לאדם. למי שמזדמן לאזור פרדס-כץ, מומלץ לתת צ`אנס לאיש המיוחד הזה.

 

ציון: 3.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת