44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קליפות תפוזים מסוכרות

קליפות תפוזים מסוכרות


קליפות תפוזים מסוכרות

 
החומרים:

סיר רחב
נייר כסף
נייר אפיה
קופסא סגרה היטב
מנזטים מאורכים
1 ק"ג קליפות תפוזים (7 תפוזים עם קליפה עבה)
1 ק"ג סוכר
כפית מיץ לימון

 


לקישוט

50 גרם שוקולד מריר מומס
ב – 25 גרם חמאה

אופן ההכנה:

לקלף את התפוזים, לשים את הקליפות בתוך קערה גדולה
עם מים קרים למשך 12 שעות, להחליף את המים מידי
פעם כדי שתצא המרירות .
לחתוך את הקליפות לאצבעות  ברוחב 1 ס"מ,
לשקול את הקליפות – היחס הוא כמות הסוכר שווה לכמות הפרי

לשים את הקליפות שיבשנו בסיר גדול ומכסים אותן בסוכר.

משאירים לעמוד כמה שעות עד שהסוכר מתחיל להנמס.
את הקליפות מבשלים על אש הכי קטנה תוך בחישה מתמדת,
ברגע שהנוזל מגיע למצב רתיחה, להמשיך לבשל עד שהנוזל מתחיל

להיקרש, (זהירות לא לבשל יותר מידי כדי שלא תיווצר עיסה קשה.
לצנן את הקליפות על נייר כסף שמונח על מגש גדול עם רווח בין
קליפה לקליפה.

לאחר שהקליפות המסוכרות הצטננו, מכניסים לקופסא אחת ליד
השניה כאשר בין השכבות מפרידים בנייר פרגמנט, לשמור במקרר.

חלק מקליפות התפוזים טובלים בשוקולד המומס מניחים ליבוש

בתאבון



אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

 

מומלצים
מטה החברים של אודי, אלדד ז"ל
וגלעד שליט יבדל לחיים ארוכים
פרטים באתר הבנים 
  


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת