00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

סלט תרד חי עם גמבה כתומה, חצילים וטופו מפורר

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, שמן, ויטמינים ומינרלים רבים.

 

למה זה טוב?

מניעת מחלות, הזנה.

 

מצרכים ל- סלט אחד גדול:

חופן גדול של עלי תרד טריים

חצי גמבה כתומה חתוכה לריבועים

רבע טופו מפורר

חצי חציל חתוך לקוביות

2 כפות שמן זית כתית מעולה

כפית כורכום, מלח ופלפל

 

הוראות הכנה:

לשטוף את עלי התרד ולשים במסננת. לפורר את הטופו ולערבב עם כף שמן זית, כורכום מלח ופלפל.

לחתוך את החציל ולבשל במעט מים עם סיר מכוסה למשך 5 דקות עד שמתרכך. לאחר שרך להוסיף לסיר את הטופו ולערבב טוב.

להוסיף לעלי התרד את הגמבה ואת החצילים והטופו, להוסיף עוד כף שמן ועוד מלח ופלפל בהתאם לצורך.

לערבב ולהגיש.

 

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת