44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

פאי חצילים פלפלים וגבינה

חומרים לבצק:

2 כוסות קמח

150 גרם חמאה

1 ביצה

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית

2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 פלפלים אדומים


שמן לטיגון
נייר פרגמנט
שעועית למלא את התבנית
נייר פרגמנט
 

למילוי:

250 ג"ר גבינה בולגרית

2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

2 פלפלים אדומים

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:
 

מערבבים חמאה, קמח וביצה (ללוש עד קבלת בצק אחיד ורך).

משטחים בתבנית פאי. דוקרים את הבצק במזלג מסביב שמים נייר פרגמנט ועליו שעועית או אחר כדי שהבצק לא  יתנפחאופים בחום בינוני 180מעלות כ- 10 דקות.
 

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.
(אפשר במיקרו בשקית ניילון ל-5-10 דקות).
 

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.
מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים. מניחים לסירוגין פרוסות

חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות.

בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

המטבח של מאיר השמן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת