33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סברו זה לא רק פיצה

אוזני המן מעולות

לקראת פורים  המגיע אלינו בצעדי ענק , אפיתי את האוזניים
הטעימות והפריכות ביותר שאני מכירה, על מנת שגם אתם
תוכלו להנות ולפנק  את מי שחפץ ליבכם. שמחה לחלוק עימכם
את המתכון המנצח שלי לאוזני המן עם מגוון מליות נפלאות לבחירתכם. תהנו  
 
אוזני המן מעולות
 
מתקבולת כ- 25 אוזני המן גדולות.
 
מצרכים:
1/2 קילו קמח ( 31/2 כוסות קמח)
200 גרם חמאה/מרגרינה רכה (בטמפרטורת החדר)
1/4 כוס מיץ תפוזים ( אפשר להוסיף עוד 3-4 כפות מיץ במידת הצורך)
1/3 כוס שמן קנולה
3 שקיות סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
 
אפשריות למליות:
קוביות שוקולד חלב/מריר.
ממרח שוקולד פרה/ נוטלה מעובה עם מעט קקאו.
ממרח תמרים, אפשרי להוסיף אגוזים/שקדים.
קוקוס עם ריבה (על כוס קוקוס שמים 1/3 כוס ריבה)
פרג - מחממים בסיר על אש נמוכה  100 גרם פרג , 
חצי כוס סוכר/ דבש, חצי כוס מיץ תפוזים/חלב ומערבבים עד
לקבלת תערובת אחידה. מורידים מהאש, מערבבים ומצננים.  
 
הכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, קמח, אבקת אפייה
וסוכר וניל עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים שמן ומיץ תפוזים בהדרגה.
מעבדים עד לקבלת בצק אחיד. לא לעבד יותר מידי על
מנת לא לפגוע בפריכות הבצק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה של שעה.
 
מוצאים מהמקרר ,מרדדים על נייר אפייה ,קורצים עיגולים, מניחים
כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים את השוליים לקבלת צורת משולש.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות למשך כ-15-20 דקות, עד שהשוליים זהובים .
מצננים ומקשטים  באבקת סוכר . שומרים בכלי אטום.
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

79 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל המטבח של סברו אלא אם צויין אחרת