00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

סמבוסק אגוזים





סמבוסק מתוק אפוי בנוסח עיראק
כוס מידה:200 סמ"ק
 
החומרים:
1 שקית שמרית 50 גרם
1 ק"ג קמח לבן
200 גרם   מרגרינה
3 חלמונים
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים פושרים
חצי כוס סוכר או לפי הטעם
 
למלית:
אפשרות אחת: רחת לוקום.
אפשרות שניה: מלית שקדים/אגוזים שמורכבת מ- שקדים טחונים  עם מעט קינמון, מעט הל טחון וסוכר. (כל הכמויות לפי הטעם).

הכנה:
1. ממיסים את המרגרינה.
2. להכניס את כל החומרים חוץ מהמים לקערה גדולה, לערבב היטב להוסיף את המים להתחיל ללוש .אם הבצק נדבק לידים להוסיף מעט קמח.
3. לכסות את הקערה במגבת ולשים במקום חם. (אני שמה בתנור מכובה כחצי שעה).
4. לאחר חצי שעה בערך להמשיך ללוש ולשים למנוחה של שעה וחצי בערך או עד שהבצק מכפיל נפחו.
5. מכינים משטח עבודה מקומח ומתחילים לעצב צורות.
6. למלא במלית הרצויה,לסגור היטב (אפשר להדק את הסגירה במזלג)
7. להכניס לתנור  שחומם לכ-20 25 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהמאפה מזהיב.
 יש אפשרות למרוח חלמון לפני האפיה.

בהצלחה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת