00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

מתכון לפסטה עם טונה ופטריות

פסטה עם טונה  ופטריות
לא הייתי בטוח שאני רוצה לפרסם את המתכון הזה אבל זה יוצא כ"כ טעים שחבל לי שכולם לא השתתפו בחגיגת טעמים הזו.
 
אז יאללה לעבודה,זה קל,לא להבהל.
 
 
ליטר וחצי מים רתוחים
1 חבילת פסטה מאיזה סוג שבא לכם
2 מיכלים רסק עגבניות קטן או מיכל אחד גדול.
2 טונה בשמן (איזה סוג שאתם אוהבים)
קופסת פטריות
שמן זית
שמן שוםשום
בצל -אני השתמשתי בשבבי בצל
5 שיני שום
כף רכז רימונים
חצי כפית מלח
פלפל
כפית פפריקה אדומה בשמן
2 כפות אבקת מרק
 
נתחיל:
 
מרתיחים את המים כף שמן וכף אבקת מרק עוף,
 
 
לאחר רתיחה מכניסים את המקרונים עד להכנתם,מסננים ושמים בצד.
 
 
קוצצים את הבצל.
קוצצים את השום.
במחבת שמים שמן זית וכמה טיפות של שמן שוםשום,מטגנים את הבצל עד שמזהיב,מכניסים את השום,
 
 
 
( לאחר שהוצאנו את השמן של הטונה)מכניסים את הטונה,תוך כדי ערבוב מטגנים עוד חמש דקות כדי שהטונה תתפוס את הטעמים,לאחר מכן מוסיפים את רסק עגבניות,פטריות,חצי כפית מלח,פלפל לפי הטעם,כפית פפריקה אדומה וכף אבקת מרק ואת רכז הרימונים.
לוקחים כ - 3/4 כוס מים חמים,שופכים לתוך התערובת ומערבבים,משאירים על האש כ- 7 דקות עד שהכל רותח,לא להשאיר הרבה זמן כדי שהרוטב לא יצטמצם.
 
 
מי שרוצה - יכול להוסיף גם כף צ`ילי מתוק,לפי טעמכם.
 
 
 
 
 
הולך טוב עם שניצלים מטוגנים ליד.
 
תזהרו לא לנשוך את האצבעות כשאתם אוכלים.
 
 
חחחחח
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת