00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

אטריות ברוטב שמנת וקישואים

אטריות ברוטב שמנת וקישואים
 
 
פסטה מתובלת שהכנתי מתוך הספר בישולה.
את המתכון קצת שיניתי לפי המרכיבים שהיו ברשותי
והתוצאה הייתה משביעה וטעימה.
 
מצרכים
 
חבילה אטריות רחבות - 500 גרם
50 גרם חמאה
1 בצל חתוך לקוביות
3 שיני שום כתושות
קישוא גדול, קלוף וחתוך לקוביות
סלסילה פטריות שמפיניון = כ 300 גרם (לא שמתי)
6 עלי כרוב קצוצים (לא שמתי)
כף פטרוזיליה מיובשת (שמתי טרייה)
מלח ופלפל שחור
1/4 כפית פלפל לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
1/4 כפית זנגויל טחון (לא שמתי)
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
1/4 כפית עלי דפנה טחונים
מלח ופלפל לבן
 
הכנה
 
מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים, מסננים
ושומרים בצד.
 
ממיסים בסיר קטן את החמאה ומטגנים את הבצל והשום.
מוסיפים קישואים ומנמיכים את הלהבה. (בשלב זה גם את
הכרוב והפטריות). מתבלים בפטרוזיליה, מלח ופלפל שחור
ולבן.
 
מוסיפים שמנת, מתבלים תוך ערבוב בזנגויל, פלפל אנגלי, עלי
דפנה, מלח ופלפל לבן. מביאים לרתיחה קלה ויוצקים על
האטריות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת