00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עלי מנגולד ממולאים



















עלי מנגולד ממולאים בקינואה

הפעם החלטתי ללכת על  תבשיל יותר בריא,בדרך כלל אני ממלא באורז.
אני משתמשת בעלי מנגולד אורגנים  אבל בהחלט אפשר גם רגילים.

חומרים  והכנה למילוי:
2 צרורות של עלי מנגולד
2 כוסות קינואה לבנה  שטופה ומסוננת
1 בצל קצוץ
כמה שיני שום טריים קצוצים
מיץ מלימון טרי
1 פלפל גמבה חתוכה לרצועות
1 פלפל כתום חתוך לרצועות
חופן פטרוזליה/כוסברה
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
מעט כמון
מעט בהרת לבישול
פפריקה חריפה/מתוקה

מערבבים היטב  את כול חומרי המלית עם התבלינים.
חולטים את העלים כמה דקות במים רותחים,וחותכים  את החלק הלבן.
ממלאים כול עלה במלית  ושמים בצד.
 
חומרים והכנת הרוטב:
רבע כוס שמן זית
עלי מנגולד שבורים /לא יפים
עגבניות אדומות חתוכות לעיגולים
שום טרי כתוש /קצוץ
בצל קטן קצוץ
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל
פפריקה חריפה/מתוקה.

שמים בסיר רחב שמן זית,מסדרים את העלים השבורים,מוסיפים עגבניות ואת התבלינים
מוסיפים את העלים המגולגלים,מוסיפים מים רותחים בערך  עד גובה  העלים .
מבשלים בערך חצי שעה על אש בינונית.
טועמים ומוסיפים מיץ מלימון טרי  אם צריך.
לבדוק מדי פעם את הסיר

יום קסום


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת