00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

פול יבש







תבשיל פול  ירוק יבש מבושל
מתאים כמתאבן.
( זהירות:ישנם אנשים שרגישים לפול)


חומרים :

פול יבש מושרה לילה בסיר מכוסה
מלח
כמון
פלפל שחור
מיץ מלימון טרי(אופציונאלי)
 
הכנה:
שוטפים את הפול,מוסיפים קורט פלפל שחור וקורט כמון ומבשלים על הגז בערך שעה –שעה וחצי(אפשר לבשל בסיר לחץ ).
לקראת סוף הבישול להוסיף מלח לפי הטעם.
הגשה:
כמון,אפשר גם מיץ מלימון טרי
לעיתים אני מגישה עם תבלין  צמח יבש  בריח מנטה  הנקרא בעיראקית  "בוטנאג`",מעין מנטה טחונה.

שבוע טוב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת