44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חמין 2010

חמין 2010

חמין 2010






החומרים:
סיר גדול תחתית עבה
שקיות קוקי
1 ק"ג בשר טוב לחמין חתוך לקוביות
3 קישקע מוכנים קפואים
תפוחי אדמה בינוני גדול לפי מספר הסועדים
עצמות מוח כמספר הסועדים
ביצים כמספר הסועדים
3-4 כפות סוכר דמררה או רגיל
2-3- כפות דבש
מים רותחים
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

הפעם ללא שעועית לבנה או גריסים לבקשת האורחים.


אופן ההכנה:

שמים בסיר את הסוכר והדבש ועושים קרמל,זהירות לא לשרוף.
שמים את העצמות וקוביות הבשר לצריבה מכל הצדדים.
במקביל מבשלים את הביצים לקשות.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
לאחר השחמת הבשר מוסיפים את תפוחי האדמה, את הקישקע קפוא בשקית קוקי קשורה עם מספר חורים. את הביצים המבושלום בשקית קוקי עם מס חורים
ממליחים ומפלפלים וסוגרים את המכסה. ברתיחה מוציאים עם כף את הלכלוך,
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כמה שעות על אש קטנה כל המרבה הרי זה משובח.


אפשר לשים בתנור בטמפרטורה נמוכה. 

זהירות שלא יחסר נוזל בתחתית כדי שהבשר לא יחרך.



מי שמוסיף שעועית גריסים , כל אחד בנפרד בשקית קוקי, הטעם לא משתנה כי המים חודרים לשקית. וכל אחד מקבל מה שאוהב.
בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

 

  המטבח של מאיר השמן


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת