00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Um Um Um בלוג

מיט-בר - מידת עשייה זה מונח גמיש. מאוד.

מסעדת Meat Bar מתהדרת בבשר איכותי שנבחר בקפידה וללא מתחרים. המחירים במקום בהחלט מייצרים ציפייה לתמורה, כשסטייקים עולים מ 118 ש"ח לסינטה וצפונה. כשהגענו למסעדה הדבר הראשון שהיכה בי הוא הצפיפות. אני לא חושבת שהייתי מעולם במסעדה כה צפופה, בה עוברים כמעט בתוך צלחות שאר האוכלים מסביב כדי להגיע לשולחן, והמלצריות צריכות לעבור על הצד מאחורי הכסאות כדי להגיע לשולחנות המרוחקים יותר.
המסעדה מציעה עיסקית אנטריקוט שעולה 129 ש"ח וכוללת ראשונה, אנטריקוט אנגוס, שתיה ופרופיטרול אישי. בהחלט משתלם בהתחשב בזה שלא בעסקית הסטייק עולה 124 ש"ח.
 
קיבלנו (עם העסקית) לחם הבית שהוגש עם חמאה. הלחם היה מעט כמו לחמניה אוורירית, רך וחביב.
 
 
לראשונות הזמנו:
 
טרין כבד עוף עם אגס בסירופ (בעסקית) - הגיעה מנה קטנטנה של פטה טעים מאוד, עם טעם חזק של ברנדי או ורמוט או תבלין כלשהו שלא הצלחתי לעלות עליו בשני הביסים שזכיתי להם. האגס בסירופ היה מצוין וברצון הביאו לנו תוספת ממנו. המנה לא מוגשת עם לחם. לצערי הפטה הוגש פושר והיה במצב צבירה בין מוצק לנוזלי.
 
 
נקניקית בקר אירופאית (30 ש"ח) - נקניקיה משובחת אשר הוגשה עם בצל מטוגן, כרוב כבוש ביתי וחרדל דיז`ון חריף וטעים. הזכירה לי מאוד את שרקוטרי ולא נפלה מהנקניקיה שם. מצוין.
 
 
לעיקריות הזמנו:
 
אנטריקוט אנגוס 300 גרם (129 ש"ח לעסקית) - מנת הדגל של המקום איכזבה עד מאוד. לאחר התלבטות (בפועל רצינו מדיום, כיון שלא רצינו להסתכן בהחזרת הסטייק לגריל, החלטנו ללכת על מידת עשייה מעט גבוהה יותר) - הזמנו את הסטייק מדיום וול, אך זה הגיע רייר לגמרי. במהרה שלחנו את הסטייק חזרה, ולאחר דקות בודדות קיבלנו אותו חזרה, הפעם רייר עד מדיום רייר. קראנו שוב למלצרית אשר הציעה לקחת אותו שוב, אך הפעם אמרנו שאנו חוששים שאחרי שלוש הגשות וצליות הוא  כבר יהיה מיובש ומסכן. המלצרית אמרה שהיא תקרא לאחראית משמרת אלינו. היא אכן קראה לה, אבל אחרי הרבה מאוד זמן (סיימנו כבר לאכול ועוד חיכינו עם הסטייק הנטוש כמה דקות). לזכותה של אחראית המשמרת יאמר שהיא באה מייד כשהמלצרית טרחה להגיד לה. אחראית המשמרת מאוד ניסתה לשכנע אותנו לדבוק בנתח המקורי שכבר היה קר כאבן. היא התעקשה שהגריל מן שלהם הוא בעצם סוג של פרה בלי עטינים ("עשה הכל חוץ מלגדל אותן בעצמו" ועוד) ושהוא ידע מה לעשות (עד עכשיו הוא לא ידע) וטענה שיש נתחים שהם יותר "בלאדיים" (אדומים), כאילו שמידת העשייה שאנו רואים היא מטעה. הבנו שמאוד קשה למקום להחליף את הנתח ונכנענו למארחת. שלחנו את הסטייק בפעם השלישית. הפעם הוא חזר במידת עשייה סבירה, בעיקר מדיום, בחלקו מדיום וול ובחלקו מדיום רייר (אבל אחרי שלוש פעמים וכשהסטייק נחתך שוב ושוב... זה כבר סוג של קבב). פיצו אותנו בשני קפה הפוך, צ`ייסר וקינוח. בסופו של דבר הסטייק היה די קשה, טעמו היה חביב אבל נותר אחד האנטריקוטים הפחות טובים שאכלתי (לא ציפיתי ליותר אחרי שלוש צליות, ו 33 דקות בדיוק אחרי שהוגש לשולחננו בפעם הראשונה).
 
סטייק - נסיון ראשון:
 
 
 
סטייק - נסיון שני:
 
 
סטייק - נסיון שלישי:
 
 
ספריבס 300 גרם (89 ש"ח) - בעקבות המלצתו החמה של טיקטאק, הזמנו את המנה הנפלאה הזו. אכן הספריבס הטובות שאכלתי, הן היו רכות, נפלו מהעצם, הרוטב שלהן היה מתקתק ומעולה. מנה מצויינת שמציבה רף גבוה למקומות בארץ אשר מגישים ספריבס שהן מנסיוני, לרוב, לא מוצלחות כאן. לתוספת הזמנו שעועית ירוקה מוקפצת (אשר ביקשתי וקיבלתי -לא אל דנטה-) שהייתה otherwise טעימה רק שהייתה מלוחה מאוד מאוד (ולא היה לי חשק לבקש שיחליפו בנוסף לסיפור עם האנטריקוט).
 
 
לקינוח:
 
עם עסקית האנטריקוט קיבלנו פרופיטרול אישי במילוי גלידה - סתמי ביותר.
 
 
קרם ברולה בשלושה טעמים: וניל, פיסטוק ואספרסו (פיצוי) - חמוד, לא מלהיב. הקרם של הפיסטוק היה בחלקו נוזלי.
 
 
שירות: השירות היה איטי מאוד, לקח הרבה זמן עד שהביאו לנו תפריטים, עד שלקחו הזמנה ועד שהגיעו המנות. הזמן שלקח למארחת להגיע אחרי שפעמיים קיבלנו סטייק לא צלוי מספיק, הוא בכלל מרגיז.
 
לסיכום: יש אוכל טעים במיט בר, אבל לא ייתכן שמקום כזה יגיש בשר במידת עשייה כל כך רחוקה ממה שהתבקשו. חבל שהתעקשו כל כך לדבוק באותו נתח. אם אין להם יכולת להגיע עם הנתח למידת העשייה המבוקשת, שיגידו מראש ולא ישלחו אחמ"שית שתסביר לי (מתוך חוסר ידע) כיצד עובדת צלייה של בשר. כנראה שלא נשוב (ואם כן, רק בשביל הספייריבס).
 
דירוג בסולם אמ אמ אמ: 7.2
 
Meat Bar, שדרות חן 52, תל אביב.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tumor Suppressor אלא אם צויין אחרת