00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

[אוכל לסטודנטים] - מרק תירס סיני

 
 
 
לפני שהחורף נגמר, ולא רק בחורף. מנה קלה, מחממת, מזינה ומשביעה.
 
אין לי את הפריביליגיה להתעצל ולא להכין עכשיו כלום. בפרט אחרי שהלכתי לרכוש את כל המוצרים.  אז מרק תירס עבורך ועבורנו.
 
"מה צריך? או שניגש ישירות להכנה?"
 
בקערה מערבבים חלבון ביצה. [החלק הלבן]. מוסיפים לקערה נתחי חזה עוף חתוכים [1-2 יח` של שניצל עוף] לקוביות של 2X2 ס"מ. מניחים בצד.
 
מרתחים מים בסיר: כמות של  6 כוסות לערך [מרק עוף אינטסנט בהמשך...]
מוסיפים את גרגרי התירס. [1-2 קופסאות].
 
מוסיפים: כף גדושה של מרק עוף, פלפל ומלח, 2 כפות רוטב סויה, כמה טיפות שמן שומשום. [אם אין לך שמן שומשום אז כף או שתיים זרעוני שומשום].
 
כשמתבשל לפחות כחמש דקות, להוסיף את נתחוני החזה. לערבב.
 
להכין כוס עם 3/4 מים מהברז, להוסיף 3 כפות קורנפלור [עמילן תירס], לערבב היטב עד שלא יהיו גושים, ולהתחיל להזליף למרק החם. כל הזמן לערבב. [יש לך כף עץ?]
 
את החלמון ביצה שנשאר, להזליף ולערבב, כך נוצרים החוטים שעל גבי מרק התירס.
 
סה - טו.
 
מוזגים ובתיאבון.
 
את יכולה לקשט : להוסיף מעט בצל קצוץ מעל, ולזלף 2-3 טיפות של שמן שומשום.
 
 
 
מרק עוף אינסטנט.
מרתחים ביסר גדול מים עם בצל, גזר וחתיכת עוף [שוק או ירך] במשך כרבע שעה. מוציאים את העוף, הגזר והבצל, וזה הבסיס למרק התירס, בכדי שלא ייצא בטעם מימי מדי. 
 
כדאי ורצוי תמיד להכין את כל המצרכים מראש מסודרים על השיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת