00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

[אוכל לסטודנטים] נתחוני עוף ברוטב אסייתי

 
 
מור.
 
הנה מצאתי לך מנה קלה  ופשוטה להכנה. את יכולה להכין את המרינדה  [רוטב/משרה לבשר] יום לפני ולהשרות בה את הנתחונים של חזה העוף או נתחוני פרגית.
 
מרינדה: 2 כפות רוטב צ`ילי, מעט שום כתוש, אבקת זנגויל [אשלח לך] או פיסה קטנטנה של זנגויל טרי.
 
לערבב היטב את הרוטב ולהשרות בתוכו את נתחוני העוף למשך לילה שלם או בוקר, עד שאת מגיעה מהלימודים להפסקת צהריים.
לכסות את הכלי שבו שמת את הנתחונים עם המרינדה בניילון נצמד.
 
 
מחממת שמן במחבת,
 
מוסיפה את כל מה שיש בקערה: נתחוני העוף/פרגית  והרוטב.
 
מטגנת מערבבת למשך כמה דקות עד שהכל לבנבן.
 
 
 
 
מוסיפה מעט רוטב סויה, פלפל, מלח, כמה  טיפות שמן שומשום וזהו.
 
יוצקת הכל על אורז שהכנת מראש, או באותו רגע, במקביל, במיקרו כמובן, בתנאי שאת לא אוכלת ישירות מהמחבת.
 
 
 
אם יש לך במקרר גמבה ובצל וגזר וקצת כרוב, ובא לך לחתוך ירקות, את יכולה לחתוך ולהקפיץ גם עם נתחוני העוף.  לא חייבת. רק אם יש לך זמן וחשק. מתכון כזה לפאד-תאי מושקע יש לך כאן באחד המדורים.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת